Braun spakovao 36 – Trinkijerijev Bajern srušio Makabi

Izvor: B92, 03.Dec.2022, 00:30

Braun "spakovao" 36 – Trinkijerijev Bajern srušio Makabi

Košarkaši Bajerna pobedili su u Minhenu ekipu Makabija iz Tel Aviva sa 98:89 (26:24, 24:20, 23:23, 25:22), u utakmici 11. kola Evrolige.

Bajern je upisao četvrtu pobedu u Evroligi i trenutno je 15. na tabeli, dok je Makabi na devetoj poziciji sa skorom 5/6.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kasijus Vinston sa 23 poena, 14 je dodao Elajas Haris, dva manje ubacio je Isak Bonga, dok je srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << košarkaš Ognjen Jaramaz utakmicu završio sa pet postignutih poena.

Na drugoj strani, ekipi Makabija nije pomogla ni sjajna partija Lorenca Brauna koji je ubacio 36 poena, dok je Džejlen Adams dodao 21 poen.

Košarkaši Bajerna u narednom kolu gostovaće Baskoniji, dok će izraelski tim dočekati Valensiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.