Božić: Nekad smo igraču mogli da ponudimo Evroligu, sada ne možemo ni to, ni novac

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić: Nekad smo igraču mogli da ponudimo Evroligu, sada ne možemo ni to, ni novac

"Želimo da, s obzirom na sredstva kojima raspolažemo, nađemo najbolje rešenje"

Lorenco Braun, Skoti Vilbekin, Brajs Koton, Džuvon, Džuvan Stejten, pa čak i Džimer Fredet... Brojna imena dovođena su u vezu sa Partizanom u poslednje vreme, ali posle dolaska Kevina Džounsa uprava posrnulog velikana iz Humske i dalje čeka drugo američko pojačanje, koje bi trebalo da pojača konkurenciju među crno-belima.

Ali, katastrofalno loša finansijska >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << situacija, ali i period tranzicije posle promene kompletne uprave i stručnog štaba dodatno otežava posao treneru Petru Božiću i njegovim saradnicima u potrazi za adekvatnim imenima.

"Tražimo igrača već neko vreme. Ali, dobro je poznato da je Partizan ove sezone limitiran kada je novac u pitanju. Sa druge strane, prethodnih godina Evroliga ili Evrokup su takođe privlačili igrače da dođu u Partizan i lakše bi se odlučivali. Sada ne možemo da im ponudimo taj deo, a i novac je veoma ograničen. Želimo da, s obzirom na sredstva kojima raspolažemo, nađemo najbolje rešenje. Jako je teško sve to uraditi brzo. Nadam se da ćemo pronaći adekvatnog igrača i popuniti poziciju plejmejekra", rekao je Božić u razgovoru za Sportski žurnal.

Košarkaši Partizana trenutno imaju samo dve pobede iz sedam odigranih utakmica i nalaze se na samom dnu tabele Jadranske lige, uz utakmicu manje od ostalih. Crno-beli će svoj meč osmog kola regionalnog takmičenja odraditi u utorak od 18 časova, kada sledi večiti derbi i duel protiv Crvene zvezde.

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.