Bogdanović u prvoj petorci Evrolige, nema Teodosića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović u prvoj petorci Evrolige, nema Teodosića!

MVP će biti poznat 20. maja.

Evroliga je proglasila najbolju petorku u sezoni 2016/2017, a u njoj se nalazi i bek Fenerbahčea Bogdan Bogdanović. Zanimljivo je da u najboljih pet  nema plejmejkera CSKA Miloša Teodosića!

Pored Bogdanovića, u idealnoj petorci su Nando De Kolo (CSKA), Serhio Ljulj (Real Madrid), Jorgos Printezis (Olimpijakos) i Ekpe Judo (Fenerbahče).

Teodosić se ipak našao u drugoj petorci elitnog takmičenja, a pored njega su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu i Bred Vonamejker (Darušafaka), Nikolo Meli (Brose Bamberg), Brajant Danston (Anadolu Efes) i Gustavo Ajon (Real Madrid).

MVP Evrolige za ovu sezonu biće proglašen tokom fajnal-fora u Istanbulu, 20. maja.

HIT NA INTERNETU: Lažni Duško Vujošević u akciji! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.