Bogdanov ŠOU TAJM! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanov ŠOU TAJM! (video)

Bogdan Bogdanović je nastavio sa odličnim partijama u dresu Fenerbahčea i još jednom nagovestio da se bliži vreme kada ćemo ga gledati i u NBA ligi.

Ovoga puta, Bogdan Bogdanović je bio najzaslužniji za pobedu Fenerbahčea nad Real Madridom na startu četvrtfinalne serije Evrolige.

Srpski reprezentativac je postigao ključne poene za trijumf svog tima (75-69), a u prilogu pogledajte deo njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << večerašnjeg repertoara, kada je podizao publiku na noge.







MVP! BOGDAN BOGDANOVIC #Fenerbahce #FBBasketbol #BogdanBogdanovic pic.twitter.com/ZNvvi5sk2a

— T.C.Serdar AYDEMİR (@serdaraydemir83) April 12, 2016
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evo kome je Bogdan posvetio pobedu nad Realom (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2016, 10:24

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović predvodio je Fenerbahče do prvog trijumfa u četvrtfinalnoj seriji sa Real Madridom, a nakon meča je na "Instagramu" pobedu posvetio jednom od saigrača...Košarkaši Fenerbahčea u utorak su u pisali prvu pobedu nad Real Madridom u okviru četvrtfinalne serije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.