Bobi ušao u istoriju Evrolige!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi ušao u istoriju Evrolige!

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović ušao je u istoriju Evrolige kao igrač sa najviše "dabl-dablova" u jednoj sezoni.

Marjanović je u porazu Zvezde od Žalgirisa 76:70 u 13. kolu grupe E Evrolige postigao 14 poena i imao 12 skokova. Zvezdin "div" je oborio rekord nekadašnjeg igrača Žalgirisa Tanoke Berda, koji je u sezoni 200/2005. imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 14 "dabl-dablova". Marjanović će imati priliku da popravi ovaj rekord, pošto će crveno-beli u poslednjem kolu faze Top 16 Evrolige igrati protiv Panatinaikosa u "Kombank areni".

Ukoliko na meču sa atinskim zelenima ostvari devet skokova, Bobi će stići do brojke od 249,  a rekord trenutno drži Mirsad Turčan sa 248.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.