Bobi Marjanović u Barseloni? Katalonci ozbiljno zagrizli za Zvezdinog diva

Izvor: MozzartSport.com, 23.Feb.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi Marjanović u Barseloni? Katalonci ozbiljno zagrizli za Zvezdinog diva

Specijalizovani košarkaški sajt Sportando, objavio je da bi centar crveno-belih mogao da pojača redove šampiona Španije

MVP prve faze Evrolige, Zvezdin gorostas, Boban Marjanović, mogao bi sledeće godine da zaigra za veliku Barselonu, prenosi Sportando. S obzirom da je reprezentativac Nemačke, Tibor Plajs, nezadovoljan statusom koji ima u Barsi, verovatno će krajem sezone, a možda i pre, napustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << glavni grad Katalonije i preseliti se u NBA ligu, a prvi pik da ga zameni u plavo-crvenom dresu jeste Boban Marjanović.

Marjanović ima zaista neverovatnu sezonu iza sebe, u Evroligi beleži prosečno 15,8 poena po utakmici uz 10 skokova i procentom šuta iz igre 64 odsto. Bobiju to ne bi bilo prvi put da oblači dres nekog od evropskih giganata, pošto je 2010. godine potpisao za moskovski CSKA gde je proveo, nažalost, samo polovinu sezone, jer nije uspeo da se snađe u dresu ruskog šampiona. Karijeru je nastavio u još jednom gigantu evropske košarke, Žalgirisu, ali ni tamo se nije proslavio. U Mega Vizuri je doživeo vaskrsenje u sportskom smislu, a u Zvezdi pokazuje potencijal kakav mu se predviđao na početku karijere, kada je dominirao u dresu Hemofarma.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bobi Marjanović u Barseloni?

Izvor: Press, 23.Feb.2015

Specijalizovani košarkaški sajt Sportando, objavio je da bi centar crveno-belih mogao da pojača redove šampiona Španije . MVP prve faze Evrolige, Zvezdin gorostas, Boban Marjanović, mogao bi sledeće godine da zaigra...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.