Blažič će igrati Evroligu

Izvor: MVP.rs, 16.Sep.2015, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blažič će igrati Evroligu

Slovenački bek karijeru nastavlja u Španiji.

Jaka Blažič (25, 196) je novi igrač Laboral Kuće. Dve strane su dogovorile trogodišnju saradnju, pa će borbeni bek u dresu tima iz Vitorije ostati do kraja sezone 2017/18.

Slovenac je karijeru počeo u Triglavu, a potom je nastupao za Slovan, Union Olimpiju i Crvenu zvezdu Telekom. Za crveno-bele je u prethodnoj sezoni beležio 9.1 poena u proseku na 24 meča >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Evrolige. Blažič i Zvezda su nedavno sporazumno raskinuli saradnju.

Laboral Kuća će naredne sezone igrati u B grupi Evrolige, gde će joj rivali biti: Olimpijakos, Anadolu Efes, EA7 Emporio Armani, Cedevita i Limož.

(foto: ABA League)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.