Bjelica: Ovo je bio dobar trening za Evroligu

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2016, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Ovo je bio dobar trening za Evroligu

"Pobedili smo ubedljivije nego što smo mislili, što nije loše", naveo je centar crveno-belih

Košarkaši Crvene zvezde prvi su „potegli“ u premijernom derbiju sa Partizanom ove sezone, a centar crveno-belih Milko Bjelica istakao je da je njegova ekipa bila ubedljivija nego što je očekivala.

“Za nas veoma bitna utakmica, posle poraza u Evroligi. Mislim da smo u odnosu na prošli meč odigrali mnogo kvalitetnije. Pobedili smo ubedljivije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nego što smo mislili, što nije loše. Ovo je bio sigurno dobar trening za sledeću evroligašku utakmicu i napore koji slede“, rekao je Bjelica novinarima popsle meča.

Crnogorski reprezentativac je ponovo osetio draž derbija posle 10 godina.

“Sjajna atmosfera, navijači su nas odlično bodrili. Pozivam ih da i u narednom periodu dolaze i pružaju nam podršku.“

Bjelica je dodao da nije video kako se tačno povredio centar Partizana Đorđe Majstorović.

“Samo sam se okrenuo i video da je dečko na podu“.

Centar crveno-belih smatra da je veliki broj promašaja sa penala posledica loše koncentracija igrača.

“Promašili smo veliki broj slobodnih bacanja, to je sigurno stvar koncentracije. Imali smo dosta kontranapada i lakih poena, što je inače odlika naše igre“.

Krilni košarkaš Zvezde Marko Simonović bio je nezadovoljan što su pojedini mediji pogrešno preneli njegovu izjavu uoči derbija.

“Nisam rekao da se spremi Partizan i da ćemo da ih rasturimo, kao što je neko napisao, nego da će biti dobra i teška utakmica. Tako je i bilo. Poštujemo maksimalno Partizan, zato smo i ušli u meč na ovaj način. Držali smo se stragije i napravili razliku, što nam je posle dalo mogućnost da rutinski privedemo meč kraju. Okrećemo se sada Evroligi“, zaključio je on.

Piše: Strahinja Klisarić

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.