Bjelica: Dovoljno je reći da gostujemo finalisti Evrolige

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: "Dovoljno je reći da gostujemo finalisti Evrolige"

Krilni centar KK Crvena zvezda mt:s Milko Bjelica istakao je da njegove saigrače i njega čeka jako težak posao na gostovanju viceprvaku Evrope koji je minimalno izmenio sastav u odnosu na prethodnu sezonu.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s doputovali su danas u Istanbul, gde će sutra od 18.45 igrati protiv Fenerbahčea, utakmicu 11. kola Evrolige.

Košarkaš Zvezde Milko Bjelica rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da njegovu ekipu očekuje veliki izazov u Istanbulu.

"Izuzetno težak meč je pred nama. Fenerbahče je vrhunska ekipa popunjena na svim pozicijama, a sastav koji je oformio Željko Obradović prošle sezone je minimalno izmenjen. Samo ta činjenica da gostujemo finalisti Evrolige bila bi dovoljna da se kaže da nas očekuje veliki izazov" rekao je Zvezdin krilni centar Milko Bjelica.

Nakon gostovanja Fenerbahčeu crveno-beli će ovog meseca igrati protiv Budućnosti, MZT-a i Cedevite u Jadranskoj ligi, a u Evroligi protivnici će im biti Makabi, Olimpijakos, Real Madrid i CSKA.

"Imamo i povređenih i bolesnih igrača, ali bez obzira na sve to, idemo u Istanbul da odigramo dobru utakmicu, borićemo se i tražiti svoju šansu", naveo je Bjelica.

Zvezda je vezala dva poraza u Evroligi i posle 10 kola ima skor od četiri pobede i šest poraza na 12. mestu na tabeli. Fenerbahče ima tri uzastopne pobede, treći je na tabeli skorom od sedam pobeda i tri poraza.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Obradović i Kalinić: Oprez!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2016

Željko Obradović i Nikola Kalinić ne očekuju nimalo lak meč protiv Crvene zvezde mts u okviru 11. kola Evrolige. Srpski reprezentativac zna šta je potrebno za pobedu...Košarkaši Fenerbahčea će u četvrtak (18.45) u Istanbulu ugostiti Crvenu zvezdu mts, a bez obzira na to što je turski predstavnik...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.