Biće interesantna četvrtfinalna serija

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 16:33

"Biće interesantna četvrtfinalna serija"

Košarkaši Barselone i Žalgirsa u sredu počinju svoju četvrfinalu seriju plej-ofa Evrolige.

Prvi meč igra se u Barseloni od 20 sati, a trener Žalgirsa Kazis Maksvitis rekao je da litvanski tim spreman za prvi meč.

"Očekuje nas interesantna četvrtfinalna serija. Svi treniramo i igramo košarku zbog ovih emocija. Protivnik nije jedan od najlakših. Spremamo se, reagujući na njihove nedavne mečeve. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mogu da kažem da je Barselona sada u pobedničkom nizu. Dobili su dosta utakmica u nizu i u Evroligi i u Španiji. Ne znamo kakva je situacija sa njihovim povređenim igračima. Mislim da će to biti zanimljiv meč. Spremni smo za prvu utakmicu", rekao je Maksvitis.

Drugi meč se igra u petak na istom mestu u istom terminu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.