Bertomeu na udaru navijača (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Nov.2015, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bertomeu na udaru navijača (FOTO)

Pristalice Unikahe "raspalile" po prvom čoveku Evrolige, zbog odluke o promeni formata i sistema elitnog takmičenja.

Odluka da Evroliga od sledeće sezone broji samo 16 klubova i da čak 11 mesta bude unapred rezervisano za najbogatije i najmoćnije klubove "starog kontinenta" nije se dopala mnogima.

Ovog puta nisu na udaru samo pojedini turski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ruski, ili klubovi sa prostora bivše SFR Jugoslavije, već i neki koji su godinama sedeli "uz skute" Đordija Bertomeua.

U najnovijoj podeli "plena" izvisila je Unikaha, kao četvrti španski klub u postojećoj Evroligi.

Prednost je pored neizostavnih Real Madrida i Barselone dobila Laboral Kuća, pa je iz Malage prethodnih dana bilo nagoveštaja da će se doskorašnji nosilac "A" licence Evrolige uključiti u novo takmičenje, pod okriljem FIBA.

Sudeći prema reakciji navijača, na utakmici protiv Makabija, bila bi to slaba uteha.

Pristalice Unikahe očigledno žele da stvari ostanu kao do sada i da im u goste i dalje dolaze klubovi poput CSKA, Olimpijakosa, Efesa, Fenerbahčea...

Ako tako zaista više ne bude, glavni krivac i njegovi motivi jasno su označeni...

Malaga protesting vs Jordi Bertomeu, Euroleague format. Brilliant. pic.twitter.com/oxmlSXgYvl

— David Pick (@IAmDPick) November 26, 2015

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.