Beograd se odmah kandiduje za F4 EL 2020!

Izvor: Press, 21.Maj.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd se odmah kandiduje za F4 EL 2020!

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić najavio je nakon izuzetno uspešne organizacije Fajnal-fora Evrolige da će se grad odmah kandidovati i za F4 2020.
Foto:B92.net
"Beograd će sredinom juna poslati novi dopis Evroligi, odnosno ULEB i kandidivaćemo se za završni turnir 2020, da dobijemo ugovor na tri godine. Kažu da nikad nije bolje organizvan turnir, bez ijednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << incidenta", rekao je Vesić za Prvu TV.

Beograd je proteklog vikenda (petak-nedelja) bio domaćin ekipama Fenerbahče (Turska), Žalgiris (Litvanija), CSKA (Rusija) i Real Madrid (Španija), koji je i osvojio titulu pred oko 17.000 gledalaca u "Štark areni".

"Verujem da imamo šansu kao Beograd. Imamo podršku predsednika i vlade Srbije. Spremini smo da opet ugostimo najbolje košarkaše Evrope", dodao je Vesić.

Domaćin F4 Evrolige 2019. biće španski grad Vitorija (Baskija).
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Litvanija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd se opet kandiduje za F4 Evrolige!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2018

I to mnogo brže nego što se očekivalo...Tek što je završen beogradski fajnal-for, na kome je sinoć trijumfovao madridski Real i pobedom nad Fenerbahčeom osvojio titulu u Evroligi, već se pojavila i konkretna najava da će naš glavni grad ponovo konkurisati za organizaciju završnog turnira elitnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.