Beloševć osmi put sudi na završnom turniru Evrolige

Izvor: Blic, 08.Maj.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beloševć osmi put sudi na završnom turniru Evrolige

Najbolji srpski košarkaški arbitar Ilija Belošević sudiće na završnom turniru Evrolige u Madridu, objavljeno je na sajtu tog takmičenja.

Na spisku sudija koji će deliti pravdu u Madridu, pored Beloševića, nalaze se Grk Hristos Hristodulu, Nemac Robert Lotermozer, Slovenac Sašo Pukl, Španac Danijel Jerezuelo, Letonac Olegs Latiševs i Boris Rižik iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ukrajine.

"Svaki od sudija ima iskustvo na najmanje dva Fajnal-fora, Belošević je najiskusniji, jer iza sebe ima sedam završnih turnira", navodi se između ostalog na sajtu Evrolige.

F4 elitnog evropskog takmičenja igra se od 15. do 17. maja u gradskoj dvorani u Madridu koja ima kapacitet od 13.000 mesta.

U polufinalu će sastati CSKA - Olimpijakos (18) i Fenerbahče - Real (21).
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.