Barselona: Mirotić ne igra protiv Reala?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020, 14:30

Barselona: Mirotić ne igra protiv Reala?

Nastup košarkaša Barselone Nikole Mirotić u večerašnjem evroligaškom meču protiv Real Madrida, pod znakom pitanje je zbog protokola Evrolige.

Mirotić se opravio od korona virusa i odličnog je zdravlja i njegov povratak na teren očekivao se večeras u "El Klasiku", ali problem je u tome što je on 11 dana bio u izolaciji, a prema pravila Evrolige da bi se igrač vratio na parket mora da prođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kroz 14-dnevni karantin od trenutka dobijanja pozitivnog nalaza.

Prema utvrđenim pravila, Mirotić u Evroligi ne može da igra do 30. oktobra i susreta protiv Baskonije.

On se u sredu priključio treninzima ekipe i nalazi se na raspolaganju treneru Šarunasu Jasikevičijusu, a njegov nastupu protiv Reala mogu da odobre lekari Evrolige, nakon što budu odrađene druge vrste testova.

Meč između Barselone i Reala igra se večeras od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.