Barsa je živa! Faverani došao i izdominirao protiv Turaka! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa je živa! Faverani došao i izdominirao protiv Turaka! (VIDEO)

Blaugrana došla do osmog trijumfa u Evroligi – 88:78

Mač moranja nad glavom, brojni kadrovski problemi i na kraju – pobeda. Vredna oživelih ambicija vezanih za plasman u plej-of Eurolige!

Efes je skupao prodao kožu u Kataloniji, međutim na kraju je morao da potpiše kapitulaciju – 88:78 . Čini se da je Jorgos Barckas napravio sjajan potez odlukom da otpusti Džoja Dorsija i na njegovo mesto dovede brazilskog centra Vitora Faveranija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Dojučerašnji član Mursije je bukvalno izdominirao u sudaru sa Anadolu Efesom.Brazilac je duel završio sa 18 poena i osam skkova, a imao je odličan šut iz igre.

Efes je bolji otvorio meč, međutim Barsa je stizala, stizala i brzo imala 15 poena suficita. Tomas Ertel je mučio odbranu Barselone, Pol Brenodn je punio koš domaćina. Dovoljno da tim Velimira Perasovića bude konkurentan do samog kraja. Tačnije, do 38.minuta.

Najefikasniji u redovima Barselone bio je Koponen sa 20, a kako smo napisali Faverani je dodao 18.

Ubedljivo najefikasniji kod gostiju bio je Pol Brendon sa 25 poena.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.