Barcokas: Uradili smo sve da dobijemo meč

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 20:04

Barcokas: Uradili smo sve da dobijemo meč

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas čestitao je svom timu na plasmanu u finale Evrolige.

Tim iz Pireja posle velikog preokrta, nadoknadio je 12 poena zaostataka i fenomalnom trećom deonicom uspeo je da savlada Monako.

"Nemam šta mnogo da kažem, jer smo bili nervozni u početku. Promašili smo neke šuteve, polaganja, nismo se držali plana igre... U drugom poluvremenu, u svlačionici smo diskutovani o nekim stavrima, morali smo da se smirimo, dao sam podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igračima. Na kraju bilo je dominantno izdanje, novinari posle meča su mi rekli da je rezultat bio 27:2", rekao je Barokas na konferenciji za medije.

"Naš odbrana je bila solidna, lopta je cirkulisala kako treba, a ništa nije bilo lako Monaku. Samopouzanje je bilo na našoj, a pritisak na strani Monaka. Uradili smo sve da dobijemo ovaj težak meč. Igramo finale, zahvaljujem se navijačima što su došli da nas podrže. Daćemo sve od sebe u finalu ko god bude rival. Čestitam Monaku na sjajnoj sezoni, znam koliko nam je bilo teško da ih dobio", rekao je Barcokas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Barcokas otkrio recept za preokret

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Maj.2023, 12:36

Trener Olimpijakosa se posebno zahvalio navijačima Trener košarkaša Olimpijakosa Jorgos Barcokas rekao je posle pobede nad Monakom (76:62) u polufinalu Fajnal fora Evrolige u Kaunasu da je podržao ekipu posle lošeg prvog poluvremena i posebno se zahvalio navijačima koji su u velikom broju stigli...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.