Barcokas: Nama je najbolnije

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 13:26

Barcokas: Nama je najbolnije

Jorgos Barcokas, trener košarkaša Olimpijakosa, bio je veoma neraspoložen posle poraza u finalu Evrolige od Reala.

Madriđani su do 11. titule stigli pobedom od 79:78 i tako slomili srca navijača grčkog kluba.

Barcokas je posle susreta rekao da je igračima sve jako teško palo.

"Težak rezultat za nas. Nema mnogo toga što može da se kaže o meču. Kontrolisali smo ritam, Real je u odbrani igrao zonu. Imali smo mnogo dobrih odluka protiv te >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zone. U poslednjih dva do tri minuta imali smo priliku da povećamo prednost, ali smo promašivali i pravili greške. Ostali su blizu i na kraju im je Serhio Ljulj doneo pobedu", kaže Barcokas.

Priznao je da mu je sve posebno teško paloi da je svestan koliko su bili blizu ostvarenja cilja.

"Za nas je sve ovo najbolnije, za naše navijače, celu sezonu. Pobedili smo Fener u polufinalu i izgubili posle jednog šuta na kraju, kao prošle godine sa Efesom. To je košarka. Oni su istinski šampioni", dodao je trener Atinjana.

Otkrio je i šrta je igračima rekao u svlačionici posle finala.

"Svi su oborili glave. Rekao sam ih da ih podignu i da budu ponosni na svoj napor i na košarku koju su igrali. Ne bih da pričam o budžetu. Imali smo jak tim i veliki broj pobeda. Nismo imali sreće. Pred nama je osvajanje lige, želimo je kao što smo želeli i Evroligu. Moramo sezonu da zatvorimo na najbolji mogući način", zaključio je strateg Olimpijakosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.