BRUTALNE PRIPREME ZVEZDE: Evropski GIGANTI spremaju crveno-bele za Evroligu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 14:59

BRUTALNE PRIPREME ZVEZDE: Evropski GIGANTI spremaju crveno-bele za Evroligu!

Tri turnira na programu...

Dok rukovodstvo Crvene zvezde uveliko radi na sklapanju tima za narednu sezonu i izazove koji su pred timom Duška Ivanovića, traže se i kvalitetni rivali, kako bi se ekipa što je moguće bolje uigrala za ono što je čeka.

Tako će crveno-beli učestvovati na tri turnira, u Italiji, Nemačkoj i na Kipru. Prvi je na programu devetog i desetog septembra na Sardinji i pored srpskog tima će učestvovati Olimpija iz Milana i Dinamo Sasari. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zatim, ekipu sa Malog Kalemegdana čeka put u Minhen na turnir koji se održava 16. i 17. septembra, gde će igrati protiv minhenskog Bajerna, berlinske Albe i Efesa. Na kraju, sledi izazov u Engomiju 22. i 23. septembra, gde će igrati još Makabi, Olimpijakos i Žalgiris.

Dakle, Duško Ivanović će imati prave provere da uigra sastav u koji je do sada stiglo devetoro novih igrača, a očekuje se još novajlija do početka sezone trećeg oktobra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.