BOGDANOVIĆ PORUČIO EVROLIGI: Košarci i tom takmičenju je Partizan POTREBAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 16:19

BOGDANOVIĆ PORUČIO EVROLIGI: Košarci i tom takmičenju je Partizan POTREBAN

Istakao atmosferu koju prave Grobari.

Košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović i bivši as Partizana i Fenerbahčea, govorio je o najelitnijem takmičenju na Starom kontinentu - Evroligi.

Nekadašnji igrač crno-belih osvrnuo se na atmosferu u kojoj igra Partizan kao nešto najvažnije o beogradskom timu.

- Volim to što se Partizan vratio u Evroligu. Mislim da je Evroligi to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potrebno, košarci je to potrebno. To je jedinstveno mesto za igranje košarke, taj ambijent i sve to tamo… To možete da zaključite i po momcima koji su igrali tamo, kada odu njihovi komentari su sve što treba da znate o tom mestu. Sve najbolje o tome - rekao je Bogdan.

Istakao je da želi da vidi Partizan na F4.

- Partizan mora malo da podigne nivo igre malo ako želi da igra na fajnal-foru. Sada su deseti ili se bore za deseto mesto, ali zaista želim to da vidim. Ja sam propustio nekoliko utakmica jer sam imao treninge ovde, ali kad god mogu da gledam Partizan ili Fenerbahče, to su moje omiljene utakmice - zaključio je Bogdanović u razgovoru za media tim Evrolige.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.