BODIROGINA PODRŠKA PRESUDILA: Dubai u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 13:26

BODIROGINA PODRŠKA PRESUDILA: Dubai u Evroligi

Čeka se formalna potvrda.

Prema navodima poznatog košarkaškog portala Jurohupsa, Evroliga će uskoro dobiti novi klub, ali i ABA liga svog novog učesnika.

Kako se navodi KK Dubai ulazi u ova dva takmičenja!

Naime, akcionari Evrolige će se sastati u utorak i sredu, kako bi i zvanično doneli odluku prema kojoj će Dubai dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zeleno svetlo da uđe u Evroligu.

Ono što je zanimljivo je i to da samo dva kluba imaju neke zamerke, ali one se tiču isključivno zabrinutosti geopolitičke prirode, dok je drugi zbog perspektive. Bio je i treći klub, ali se ubrzo predomislio.

Ključ u čitavoj priči je i podrška Pauliusa Motiejunasa i Dejana Bodiroge, koji su od početka na strani Dubaija, te se sada samo čeka i formalno prihvatanje.

Ono što je sigurno je i to da će Dubai sledeće sezone igrati tek u Evrokupu, te da će se kasnije priključiti Evroligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAGA SE PRIVODI KRAJU: Arapi ulaze u Evroligu, Bodiroga i Motiejunas stali uz Dubai!

Izvor: HotSport.rs, 11.Mar.2024

Sada se samo čeka formalno prihvatanje Saga koja je držala evropsku košarkašku scenu u napetosti konačno se bliži kraju. Prema izveštaju renomiranog košarkaškog portala „Jurohups“, KK Dubai će uskoro postati novi učesnik kako Evrolige, tako i ABA lige! Navodno, akcionari Evrolige će se...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.