BIĆE ZANIMLJIVO: Evroliga odredila sudije za meč Reala i Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 16:27

BIĆE ZANIMLJIVO: Evroliga odredila sudije za meč Reala i Partizana

Utakmica se igra sutra od 20.45.

Nemac Robert Lotermozer, Litvanac Gutis Vilijus i Emin Mogulkoc iz Turske sudiće prvi meč četvrtfinala plej-ofa košarkaške Evrolige između Reala i Partizana, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Utakmica između Reala i Partizana biće odigrana sutra od 20.45 časova u Madridu. Četvrtfinalna serija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evrolige igra se na tri pobede.

Druga utakmica između Reala i Partizana biće odigrana u četvrtak u Madridu od 20.45 sati. Treći meč će biti odigran drugog maja u Beogradu od 20.30 časova, a eventualni četvrti dva dana kasnije takođe u Beogradu. Eventualna majstorica je na programu devetog maja u Madridu.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Partizan,   Turska,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznati arbitri u Madridu – "baksuzni" Nemac sudi Partizanu

Izvor: B92, 24.Apr.2023

Košarkaši Partizana u utorak od 20.45 u Madridu otvaraju četvrtfinalnu plej-of seriju Evrolige protiv Reala...Određeni su arbitri za prvi meč, a to će biti Robert Lotermozer, Gitis Vilijus i Emin Mogulkoč...Nemac je posebno bio "baksuzan" Partizanu prethodnih godina, pošto su u 12 mečeva u prethodnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.