Avramović o duplom kolu Evrolige: Nije normalno...

Izvor: B92, 18.Nov.2023, 00:31

Avramović o "duplom kolu" Evrolige: Nije normalno...

Najbolji akter meča Partizana i Albe Aleksa Avramović delovao je iscrpljeno nakon utakmice u kojoj je bio igrač preokreta sa 20 poena.

Aleksi je ovo bio najbolji meč ove sezone kojim je, ujedno, i odgovorio na kritike da "nije onaj igrač sa svetskog prvenstva".

Plejmejker Partizana kaže da je Alba mnogo bolji tim nego što to pokazuje tabela i da pobeda od 15 razlike nije pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prikaz odnosa snaga dva tima.

"Na kraju rezultat možda ne pokazuje ono što se zaista dešavalo na terenu, ne pokazuje pravu sliku, jer su oni dobar tim, stvarno su dobar tim, talentovan. Sjajno trče, Timan je jedan od najboljih igrača u Evroligi, mislim da će u nastavku sezone sigurno popraviti plasman na tabeli. Nama je ova pobeda bila potrebna posle dva poraza protiv Bajerna i Igokee. Vratili smo se na pobedničku stazu, idemo dalje, sledi važan meč sa Cedevita Olimpijom, i potom još jedan jako važan meč - protiv Efesa".

"Duplo kolo" Evrolige umara Avramovića, kako sam kaže.

"Umoran sam, moram reći. Nije normalno ovo od Evrolige... Trošimo mnogo više energije nego inače i potreban nam je veoma dobar oporavak, obloge leda, masaža, sve kako bi bili spremni za svaku sledeću utakmicu"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.