Izvor: Piplmetar.rs, 09.Apr.2023, 03:30

Ataman potvrdio: „PAO me zvao, narednih dana ću se pozabaviti situacijom“

Trener košarkaša Anadolu Efesa Ergin Ataman bio je po mnogo čemu u centru pažnje posle poraza svog tima od Fenerbahčea prošle večeri u 33. kolu Evrolige.
Tim izgubljenim susretom, Efes je i zvanično ostao bez ikakvih šansi da nastavi odbranu trofeja. Ataman je meč rešio da napusti pola minuta ranije što je i pojasnio u razgovoru s medijima. Takođe, krivicu za neuspeh Efesa u ovoj sezoni Evrolige svalio je isključivo na sebe.
Ali, govorio je o još jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bitnoj temi – svojoj budućnosti. Naime, pre izvesnog vremena se pojavila informacija da je Panatinaikos zainteresovan za Atamana budući da pripremaju novi projekat za narednu sezonu.
„Nema dogovora ni sa kim. Anadolu Efes je moja porodica i svešćemo računicu za ovu godinu i neuspeh. Ne postoji ništa definitivno. Glasine su stizale s raznih strana, nisam ni sa kim imao susret ‘licem u lice’, ali postoji predlog s njihove strane. Zahvalio sam im se i rekao da ću se u narednih nekoliko dana pozabaviti tom situacijom“, otkrio je Ataman.


Opširnije
Izvor: Sportske NET



Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.