Ataman kritikovao Micića: Neprofesionalne stvari

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ataman kritikovao Micića: Neprofesionalne stvari

Trener Efesa Ergin Ataman oštro je kritikovao je srpskog reprezentativca Vasilija Micića posle poraza u Atini od Panatinakosa u 6. kolu Evrolige.

Turski stručnjak imao je zamerke na odnos pojedinaca i istakao loš učinak Micića, koji je imao loše procente šuta i čak sedam izgubljenih lopti.

"Tako se ne poštuje prijatelj koji je uložio trud. Ok, igrali smo užasno i šutirali isto tako za tri. Simon i Micić su skoreri, a dali su zajedno jednu trojku iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 15 pokušaja", rekao je Ataman posle utakmice, a onda se posebno osvrnuo na Micića.

"Naš plejmejker je izgubio sedam lopti, to je nedopustivo za igrača koji je pre samo dva dana bio MVP kola. Imao je šest promašaja za tri poena. To su neprofesionalne stvari", govorio je Ataman, a prenosi Jurohups.

Pre nego što je Ataman naglo napustio konferenciju za medije, kako tvrdi specijalizovani košarkaški portal, upitan još jednom za komentar o srpskom pleju.

"Ovo je konferencija za medije i govorim svoje mišljenje", zaključio je on.

Micić je ove sezone već dva puta bio MVP runde u Evroligi, ali je u OAKA dvorani odigrao slabu partiju sa samo šest poena i indeks korisnosti minus četiri.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Micić na udaru Atamana: Šest promašaja za tri poena-neprofesionalno

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Nov.2019

Trener Efesa Ergin Ataman oštro je kritikovao je srpskog reprezentativca Vasilija Micića poslije poraza u Atini od Panatinakosa u 6. kolu Evrolige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.