Ataman: Sve ću da vas tužim!

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 18:03

Ataman: Sve ću da vas tužim!

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman bio je veoma ljut posle utakmice 13. kola Evrolige između Panatinikosa i Reala, koju su Madriđani dobili sa 90:78.

Međutim, ne toliko zbog trećeg uzastopnog poraza u elitnom takmičenju, već zbog objava pojedinih medija i, kako kaže, izmišljotinja koje su objavili.

Naime, u tim tekstovima su objavljeni navodni transkripti razgovora između Atamana i predsednika Turske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Redžpa Tajipa Erdogana.

"Kao što znate, danas sam posetio predsednika Erdogana u Atini. On se posle toga sastao sa grčkim premijerom. Posetio sam ga u turskoj ambasadi i razgovarali smo pola sata. Neko u Grčkoj, neko od vaših prijatelja, napisao je sr..e od vesti. Rekli su da me je pitao: ’Zašto si došao u Panatinaikos?’, a da sam mu ja rekao da sam došao kako bih ovde pobedio Fenerbahče. To je totalno sr..e i budalaština", tvrdi Ataman i nastavlja.

"Razgovarali smo o prijateljstvu Turaka i Grka, o kulturi sporta u Grčkoj, o Panatinaikosu i Olimpijakosu. Nisam ni spomenuo Fenerbahče. Koja god novina da je to napisala, tužiću vas sve!", najavio je Ataman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SVE ĆU DA IH TUŽIM: Ataman zapretio novinarima zbog velike izmišljotine

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023

Besan kao ris... Posle utakmice 13. kola Evrolige između Panatinikosa i Reala, koju su Madriđano dobili sa 90:78, trener Atinjana Ergin Ataman bio je besan kao ris...Nije ga razljutio treći uzastopni poraz svoig tima, već pisanje medija kojima je zapretio tužbama...Ataman tvrdi da su  u medijima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.