Ataman: Pravio sam tim da srušim Željka Obradovića

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 11:28

Ataman: Pravio sam tim da srušim Željka Obradovića

Novi trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman izjavio je da je cilj kluba iz Atine naredne sezone plasman na završni turnir Evrolige.

Ataman je pre nekoliko dana preuzeo Panatinaikos, a sa Efesom je 2021. i 2022. godine osvojio titulu u Evroligi.

"Naš cilj je da se plasiramo na F4 Evrolige. Ne mogu da vodim Panatinaikos i da kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naš cilj je plej-of. Kada sam vodio Efes cilj mi je bio da nadmašim Fenerbahče sa Željkom Obradovićem. Zašto? Zato što je u to vreme Fenerbahče bio jedan od najboljih klubova u Evropi. Taj klub je svake godine igrao F4 Evrolige i bio je šampion u Turskoj. Tako je i sa Olimpijakosom u Grčkoj. Ako nadmašimo Olimpijakos igraćemo na F4 Evrolige i bićemo šampioni Grčke", izjavio je Ataman u intervjuu za turski sajt Fanatik.

Ataman je naveo da će ostati i selektor Turske, pošto ima ugovor sa nacionalnim savezom ove zemlje do juna naredne godine.

On je najavio da će naredne nedelje Panatinaikos angažovati nekoliko pojačanja.

"Još nismo formirali tim, ali naredne nedelje ćemo aktivirati nekoliko transfer bombi. Jedva čekamo narednu nedelju, pošto smo napravili značajan napredak u pregovorima sa veoma važnim igračima. Imamo i spremne alternative. Nema panike, imamo budžet i iskoristićemo ga najbolji mogući način", istakao je novi trener Panatinaikosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

„PRAVIO SAM TIM DA NADMAŠIM ŽELJKA“: Ataman otkrio da Panatinaikos sprema nekoliko bombastičnih pojačanja!

Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2023

„Naredne nedelje ćemo aktivirati nekoliko transfer bombi.“ Ergin Ataman novi trener košarkaša Panatinaikosa, postavio je jasne ciljeve za klub iz Atine u predstojećoj sezoni. Nakon što je nedavno preuzeo ulogu trenera u ovom grčkom velikanu, Ataman je izjavio da je njegov primarni cilj plasman...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.