Asvelu drama protiv destkovanog Armanija

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 23:10

Asvelu drama protiv "destkovanog" Armanija

Košarkaši Asvela su savladali Armani na domaćem terenu, rezultatom 81:77, u okviru 27. kola Evrolige.

Francuska ekipa je do pobede došla zahvaljujući 14:0 seriji na startu poslednjeg kvartala, kada je povela 76:59.

Armani se trenutno nalazi na 13. poziciji u Evroligi sa 11 pobeda i 16 poraza, dok je Asvel pretposlednji sa skorom 6-21. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Najraspoloženiji u pobedi Asvela je bio Žofri Lovernj sa 17 poena i četiri skoka, pratio ga je Nando De Kolo sa 13 poena i četiri asistencije, a dvocifren je bio i Majk Skot sa 12 poena i pet skokova.

Kod Armanija, koji je ovaj meč bio bez Šabaza Nejpira, Nikole Mirotića, Stefana Tonuta, najefikasniji je bio Devon Hol sa 19 poena, četiri skoka i tri asistencije, pratio ga je Maodo Lo sa 15 poena, a dvocifren je bio Kajl Hajns sa 11 poena.

Skoro čitav meč su ekipe bile u egalu, s tim da je malu prednost imao Asvel. Ipak , u poslednjem kvartalu je bilo najviše uzbuđenja, prvo je francuski tim napravio 14:0 seriju i došao do značajnije prednosti, da bi Armani u završnici sa 11:0 prišao na -3 (80:77). Na kraju to nije bilo dovoljno za preokret.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džejms sve bliži rekordu – Monako odneo pobedu iz Barselone

Izvor: B92, 01.Mar.2024

Košarkaši Monaka su savladali Barselonu u gostima, rezultatom 77:67, u okviru 27. kola Evrolige..."Kneževi" su prelomili meč u drugom i trećem kvartalu i upisali bitnu pobedu...Monako se nalazi na četvrtom mestu sa 17 pobeda i 10 poraza, dok je Barselona i dalje druga sa skorom 18-9...Pratite nas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.