Armani u lošem raspoloženju dolazi u Beograd

Izvor: B92, 05.Dec.2023, 23:46

Armani u lošem raspoloženju dolazi u Beograd

Košarkaši Bajerna pobedili su u Minhenu posle produžetka ekipu Armanija iz Milana rezultatom 91:84 u meču 12. kola Evrolige.

Meč je u regularnom delu završen rezultatom 76:76. Najefikasniji u ekipi Bajerna bio je Karsen Edvards sa 32 poena, dok je Serž Ibaka dodao 20. U ekipi iz Milana najbolji je bio Ševon Šilds sa 26 poena.

Košarkaši Bajerna u dosadašnjem delu sezone u Evroligi imaju po šest >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobeda i poraza. Armani ima učinak od četiri pobede i osam poraza.

Košarkaši Bajerna će u narednom kolu Evrolige u petak gostovati Olimpijakosu, dok će Armani igrati u četvrtak u Beogradu sa ekipom Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.