Antić: Tajna uspeha? Borimo se zajedno i izlazimo zajedno

Izvor: Blic, 12.Maj.2012, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Tajna uspeha? Borimo se zajedno i izlazimo zajedno

Pero Antić, makedonski reprezentativac i košarkaš Olimpijakosa, bio je presrećan zbog pobede nad Barselonom od 68:64 u polufinalu Evrolige.

"Sjajan je osećaj konačno stići u finale nakon svih ovih godina u evropskoj košarci. Imao sam brojne ponude tokom leta, ali sam odabrao Olimpijakos i uopšte ne žalim. Meni je najvažniji timski duh a to upravo imamo u ovoj ekipi. Ova grupa momaka voli da se bori, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali i da izlazi zajedno posle utakmica", rekao je Antić.

On je dodao da velikog uspeha ne bi bilo da nije bilo sjajne podrške sa tribina.

"Naši navijači su bili neverovatni, kao i uvek. Bili su naš šesti igrač u polufinalu. Sada nam preostaje duel sa CSKA, veoma jakom ekipom, možda i najjačom u Evroligi. Ali, bićemo spremni", poručuje makedonski centar.

Povezane vesti: Navaro: Istini za volju, Olimpijakos je bio bolji Teo i Krstić na fajnal foru, u Istanbul putuje i Ivković! Ivkovićeva osveta Montepaskiju, Bilbao očitao lekciju CSKA Ivković: Bilo mi je žao mog tima protiv CSKA Teo i CSKA bez milosti prema Olimpijakosu, Savanović ispao sa Efesom!
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.