Američka “haubica” približila Real fajnal-foru

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka “haubica” približila Real fajnal-foru

Košarkaši Reala na korak su od plasmana na F4 Evrolige nakon što su u trećoj utakmici doigravanja, u Istanbulu pobedili Darušafaku i poveli u seriji 2:1.

Gosti su bili bolji rezultatom 88:81.

Iskusni američki šuter Džejsi Kerol bio je najefikansiji u pobedničkoj ekipi sa 21 poenom i pet trojki koje je pogodio iz prvih pet pokušaja, a potom je učinak pokvario sa tri promašaja van lnije 6,75 metara.

Igrači Pabla Lasa na kraju su profitirali na konto >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << odlično odrađenog prvog poluvremena u kome su akumulirali 13 poena prednosti.

U nastavku, dovoljno iskusni sastav Madriđana uspeo je da održi prednost, mada je sredinom poslednjeg perioda ušao u problem kada je Darušafaka "prišla" na samo tri razlike.

Uz Kerola, najviše se istakao Meksikanac Gustavo Ajon sa 18 poena i 9 skokova., a pored pomenutog tandema, Real su do pobede "pogurali" Luka Dončić sa 13 poena, te Rendolf i Ljulj sa po 12.

Za poraženi sastav najbolji meč od dolaska u klub odigrao je hrvatski centar Ante Žižić koji je meč završio sa 20 poena i pet skokova.

Lider ekipe Bred Vonamejker zaustavio se na 17 poena, a poen više ubacio je Skoti Vilbekin.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

EL, TOP 8: Real i Efes na korak do fajnal-fora (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2017

Košarkaši Reala iz Madrida i Anadolu Efesa došli su na korak od plasmana među četiri najbolje ekipe nakon pobeda nad Darušafakom, odnosno Olimpijakosom.. Nakon što je Darušafaka zabeležila pobedu u Madridu u prošlom kolu, Real je uzvratio na pravi način. Iako je uprvih nekoliko minuta bilo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.