Alimpijević najbolji trener prethodnog kola Evrolige

Izvor: BKTV News, 02.Dec.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević najbolji trener prethodnog kola Evrolige

Laskavo priznanje mladom stručnjaku.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević proglašen je za najboljeg u 10. kolu Evrolige posle velike pobede u Madridu nad Realom 87:83.

U obrazloženju odluke specijalizovanog sajta Eurohups navodi se da je uprkos tome što se Zvezda ove sezone nalazi u donjem delu tabele, najmlađi trener u takmičenju napravio je veliko iznenađenje u Madridu odličnom timskom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << igrom.

Za najkorisnijeg igrača runde proglašen je Nando De Kolo iz moskovskog CSKA, a pored njega u idealnoj petorci su Noris Kol (Makabi Tel Aviv), Aleksej Šved (Himki), Džejms Gist (Panatinaikos) i Vladimir Štimac (Efes).

Srpski centar je sa 19 poena i 10 skokova učestvovao u trijumfu Efesa nad milanskim Armanijem.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.