Aleks Marić: Šćepanović me je spasao!

Izvor: Press, 22.Dec.2009, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleks Marić: Šćepanović me je spasao!

"Ko zna šta bi bilo sa mnom da nije bilo Vlade Šćepanovića, sa kojim sam igrao u Granadi. Preporučio me je Vujoševiću, koji mi je dao šansu, i sad sam tu gde sam"

Centar Partizana Aleksandar Marić, ubedljivo najkorisniji igrač u dosadašnjem delu Evrolige, izjavio je za zvanični sajt ovog takmičenja da mu je Vlado Šćepanović praktično spasao karijeru, jer ga je upravo bivši igrač crno-belih preporučio treneru Dušku Vujoševiću!
Nakon što mu je reprezentativac Crne Gore, tokom priprema nacionalne...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Marić:Šćepanović mi je spasao karijeru

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2009, 01:05

Centar Partizana Aleksandar Marić zahvaljuje Vladi Šćepanoviću što ga je prepručio Dušku Vujoševiću. Da nije bilo Šćepanovića ne verujem da bih ikada stigao do Partizana, kaže Aleks Marić.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.