Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2021, 14:56

Alba dobila licencu Evrolige

Sastav iz Berlina dobio dvogodišnji vajld kard za učešće u elitnom takmičenju Starog kontinenta

Na današnjem sastanku odbora Evrolige doneta je odluka da se ekipi Albe iz Berlina uruči dvogodišnja licenca. Tako će aktuelni šampion Nemačke učestvovati u najkvalitetnijem evropskom takmičenju i u sezonama 2021/22 i 2022/23.

Alba je u dosadašnjem toku tekuće sezone zabeležila 10 pobeda uz 18 poraza, ali je u više navrata dokazala da joj je mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u eliti. Minule se vratila u Evroligu posle petogodišnje pauze i do prekida sezone ostvarila učinak od 10 pobeda i 19 poraza. Tekuća takmičarska godina joj je osma u društvu najboljih klubova Starog kontinenta.

Na sastanku Evrolige se govorilo i o brojnim drugim temama, pa su utvrđeni i uslovi za davanje dugoročnih licenci minhenskom Bajernu i Asvelu.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.