AUH, ŠTA OVO BI? Prošle sezone je RAZBESNELA Grobare, a sada uradila nešto o čemu će se dugo pričati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 23:23

AUH, ŠTA OVO BI? Prošle sezone je RAZBESNELA Grobare, a sada uradila nešto o čemu će se dugo pričati (FOTO)

Nezamisliv propust.

Na utakmici između Burga i Prometeja u četvrtfinalu Evrokupa viđena je neobična scena u kojoj se našla Nemica Ana Panter.

Panter, koja godinama sudi u međunarodnim takmičenjima na utakmicu je došla u majici Evrolige što je zbunilo sve ljubitelje košarke.

Milivoje Jovčić i Kristaps Konstantinovs pojavili su se u Evrokup majicama, dok je Panter došla u Evroliginim obeležjima.

Why is Anne Panther wearing the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << EuroLeague jersey in a EuroCup game? 🤔 pic.twitter.com/s4QSWEGjGr

— BasketNews (@BasketNews_com) March 12, 2024

Podsetimo, Ana Panter je prošle sezone bila na udaru Grobara zbog nekih loših odluka, a sada su na društvenim mrežama mnogi krenuli da ovaj njen potez smatraju neprofesionalnim.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.