AU, LUKA: Vildozu pitali ko će na fajnal-for Evrolige - Njegov odgovor će izazvati reakciju Delija

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 18:22

AU, LUKA: Vildozu pitali ko će na fajnal-for Evrolige - Njegov odgovor će izazvati reakciju Delija

Iznenadio je...

Košarkaši Panatinaikosa govorili su ko bi mogao da zaigra na ovosezonskom fajnal-foru Evrolige, a najzanimljivije je bilo mišljenje bivšeg plejmejkera Crvene zvezde Luke Vildoze. 

Prošlosezonski ljubimac navijača tima sa Malog Kalemegdana smatra da će se u završnici naći pored njegove ekipe, Panatinaikosa, Real Madrid, Monako i pomalo iznenađujuće Partizan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Argentinac ovim stavom teško da će popraviti odnos koji ima sa navijačima Zvezde, koji su bili veoma nezadovoljni njegovim igrama i ponašanjem u drugom delu sezone.

Takođe, pored Vildoze, Kajl Gaj, Aleksandar Balčerovski i ljubimac Grobara Matijas Lesor smatraju da će Partizan na fajnal-for.

The Panathinaikos quartet of players believes that Partizan will make it to the F4 in Berlin! 👀 ⚫⚪

Particularly interesting is the response of Luca Vildoza, the former player of Crvena Zvezda! 🔥 pic.twitter.com/eH06lzjq7B

— TeleSport.rs (@TelesportRS) October 3, 2023

Evroliga startuje u četvrtak mečom Crvene zvezde i Albe od 19 časova. Partizan igra sa Makabijem u Tel Avivu od 20:05, dok nas derbi kola očekuje u petak od 20:15 kada se sastaju grčki velikani Panatinaikos i Olimpijakos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.