ALIMPIJEVIĆ PRED DOLAZAK ŠAMPIONA EVROPE: Imamo VELIKU obavezu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALIMPIJEVIĆ PRED DOLAZAK ŠAMPIONA EVROPE: Imamo VELIKU obavezu! (FOTO)

Utakmica 28. kola Evrolige na programu u četvrtak.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Atini od Panatinaikosa u 27. kolu Evrolige (izveštaj pročitajte OVDE), ali za izabranike Dušana Alimpijevića nema predaha. Srpski šampion već u četvrtak dočekuje u 28. rundi zvaničnog prvaka Starog Kontinenta i branioca titule Fenerbahčem.

AMERI NE VERUJU: Bobi lupio strašnu rampu Bjelici! A, kako je tek zakucao! (VIDEO)

ČOVIĆ ODGOVORIO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MILIČEVIĆU: Optuženi smo od čoveka sa đubrišta! Dobio je NALOG da izmišlja gluposti!

Sa željom da zaborave ružnu epizodu iz OAKA Arene i iskupe se za bledu partiju, crveno-beli ulaze u predstojeći meč

– Nemamo vremena za analizu posle poraza od Panatinaikosa, jer nas očekuje još jedna teška utakmica, sa jednim treningom koji ćemo imati do četvrtka. Stiže nam šampion u goste, ekipa za najviše domete sa fenomenalnim trenerom. Sada u završnici Evrolige, sve ekipe koje su obezbedile TOP 8, posebno one na vrhu vode veliku borbu da obezbede što bolju poziciju, domaći teren i uslovno rečeno „lakšeg” protivnika u četvrtfinalu. Raspored je takav da ćemo u poslednja tri kola igrati sa ekipama koje imaju najviše ambicije, i najverovatnije će sve tri igrati na F4 u Beogradu - istakao je trener Dušan Alimpijevć.

Šef struke kluba sa Malog Kalemegdana govorio je u superlativu o mogućnostima turskog velikana.

- Fenerbahče i CSKA su među tim najkvalitetnijim ekipama, još jedan viši nivo, gledajući i sastav, broj vrhunskih igrača. Uz sve to, tu je Željko Obradović, trener koji se osim po trofejima, izdvaja po mnogo čemu, načinu na koji vodi ekipu, izvlači maksimum iz svakog igrača, načinu na koji igra njegov tim, i konačno sve njegove ekipe svojom igrom maksimalno pokažu slabosti protivničkog tima. Na nama je da izvučemo pouke iz prve utakmice u Istanbulu. Mi imamo obavezu da igramo odgovorno, da pokažemo veliku energiju, da se borimo do krajnjih granica, i zato pozivam navijače da nam kao i protiv Mornara prošle nedelje, pruže podršku u velikoj utakmici sa najtežim mogućim protivnikom - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

BEZOBRAZLUK! Amerikanac NAPAO Srbina! Usledio je munjevit ODGOVOR! (VIDEO)

Zvezdin organizator igre Tejlor Ročesti naglasio je da košarkaši Zvezde imaju ogroman motiv da se maksimalno suprostave favorizovanom rivalu.

– Svaki put kada igrate protiv šampiona i branioca trofeja, to je velika utakmica. Imaju izvanredan tim, koji se uz to u finišu bori za najvišu poziciju pred plej-of. Međutim, i mi smo „gladni” i želimo pobedu. Kada igrate pred svojim navijačima, bez obzira na okolnosti, kratak period za pripremu, nema vremena da se osvrćemo nazad, moramo i bićemo spremni za ovu utakmicu. Ono što je sigurno, nastavićemo da se borimo, i da učimo iz naših grešaka, jer nam je u toku plej of ABA lige i moramo da budemo u top formi zbog tog takmičenja - istakao je Ročesti.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.