AKO ODE KAMPACO: U Zvezdu stiže brutalna zamena, bio član prve petorke Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 09:43

AKO ODE KAMPACO: U Zvezdu stiže brutalna zamena, bio član prve petorke Evrolige

Kanađanin na ceni.

Crvena zvezda je u potrazi za plejmejkerom.

Luka Vildoza je prešao u Panatinaikos, Stefan Marković završio karijeru, na izlaznim vratima kluba je Nikola Ivanović, dok je status Fakunda Kampaca u gustoj magli.

Jasno je da je crveno-belima neophodan kvalitetan plej bez obzira na to da li će Argentinac ostati u Beogradu ili će se vratiti u madrdiski Real.

Mesto u timu sigurno će dobiti talentovani Nikola Topić, ali je za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evroligu neophodna i prekaljena zver na poziciji “jedan”.

Razgovori sa Milošem Teodosićem nisu (za sada) urodili plodom, a crveno-beli su prema pisanju španskih medija ozbiljno zagrizli za Kevina Pangosa (30, 185 cm).

Kanadski plej je prošlu sezonu proveo u Armaniju, ali je zbog povrede odigrao samo16 utakmica u Evroligi. Košarku života u elitnom takmičenju Starog kontinenta je igrao u dresu Zenita u sezoni 2020/201, kada je na 39 utakmica zabeležio 528 poena i 260 asistencija. Tada je dobio priznanje kao član najbolje petorke takmičenja,a tri godine ranije je bio u drugoj petorci Evrolige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.