(VIDEO) NECENZURISAN SNIMAK TUČE TORTE I TOMOVIĆA: Zgrabio ga kao divlja zver pa počeo HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NECENZURISAN SNIMAK TUČE TORTE I TOMOVIĆA: Zgrabio ga kao divlja zver pa počeo HAOS

U poslednjem trenutnku sprečen je veći incident!

Tokom emisije " Izbor potrča" došlo je do tuče između Vladimira Tomovića i Edisa Fetića. Naime, sukob između njih dvoje.

- Vidiš koliki si čovek, budi muško. Bili smo u pabu, ti si rekao da Dragana treba da odluči. Što radiš ovo iza leđa? Meni je ovo smešno. Ako si ti svestan šta je ona uradila... Ona je rekla da je zaljubljena u drugog muškarca i ideš iza leđa kod drugog muškarca da mu kažeš da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vas stavi za potrčke - rekao je Tomović

Druže, ona je moja do kraja života. Ona je kupljena delima - rekao je Edo

- Dragana, Olja i ja na piću. Rekla mi je da ima probleme. U tom momentu dolazi njen suprug, on moli nju da dođe na more. Ona priča kako da ne zna da će da se otarasi od tebe - rekao je Tomović

- Ja nisam ničija devojka - rekla je Dragana, a ovaj odgovor je isprovocirao Eda koji ju je uhvatio za ruku, a onda je Tomović nasrnuo na njega.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

pic.twitter.com/8tb4qjIkCZ

— FikoR (@FikoR87) December 3, 2019

NEKO OVDE DEBELO LAŽE: Anabela tvrdila da Luna nije poklonila auto Atijasu! Isplivao snimak koji tvrdi SUPROTNO!ž

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.