Tvoje lice zvuči poznato: Pobednik je Daniel Kajmakoski!

Izvor: Svet plus, 21.Mar.2016, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvoje lice zvuči poznato: Pobednik je Daniel Kajmakoski!

Pobednik treće epizode emisije Tvoje lice zvuči poznato je Daniel Kajmakoski koji je imitirao Tinu Tarner!

Nakon što je stručni žiri dao svoj glas, Daniel se našao na prvom mestu. On je i posle glasova publike ostao na prvom mestu i odneo pobedu u ovom epizodi emisije Tvoje lice zvuči poznato. On će svoju nagradu od 1.000 evra donirati ljudima koji brinu o Kiku, dečaku iz Kruševa, koji ima 12 godina. Kiko je bolestan i jednom prilikom rekao je Danielu da štedi novac za more. ''Da dodamo još para u tvoju kasu, pa možda odemo i na more'', rekao je Daniel.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

On je pobednik treće epizode TLZP: "Ovo je novac za dečaka koji nikada nije video more"

Izvor: B92, 21.Mar.2016

Pobednik treće epizode treće sezone “Tvoje lice zvuči poznato“ je makedonski pevač Daniel Kajmkoski...Makedonski pevač Daniel Kajmakoski se našao u ulozi soul dive Tine Tarner...“Nemam pojma kako ću da se snađem na štiklama. Nadam se da neću pasti i nešto polomiti“, kazao je pevač...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.