“Ti si bogat, ja sam sama, to je tužna priča naša”: Marina na Instagramu objavila ŠOKANTNU PORUKU uz sliku koja ODUZIMA DAH

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Ti si bogat, ja sam sama, to je tužna priča naša”: Marina na Instagramu objavila ŠOKANTNU PORUKU uz sliku koja ODUZIMA DAH

Praznična euforija uhvatila je i domaću estradu, pa se slike u novogodišnjem duhu samo nižu po Instagramu. Marina je uz seksi autfit ostavila i veoma tajanstvenu poruku.

Naša pevačica Marina Visković zaintrigirala je javnost novom objavom na Instagramu. Uz sliku na kojoj pozira u fenomenalnoj crvenoj haljini, napisala je ove reči: “Ti si bogat, ja sam sama, to je tužna priča naša”.

Nakon ŠOKA da se razvode, Severina i Igor doneli VAŽNU ODLUKU!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
VEŠTICA: Kija otkrila šta Sloba misli o njoj i kako izgleda njihova SVAĐA! Uu, opasna!

I dok su se fanovi pitali kome je ova poruka namenjena, istina je da je to stih iz Marinine nove pesme pod nazivom “Problemi bogataša”.

LUKA LAZUKIĆ BANKROTIRAO: Zbog Nataše? Otkrivene sve TAJNE njegovih finansijskih TEŠKOĆA!

A post shared by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on Dec 24, 2018 at 11:32am PST

Na slikama kojim promoviše novi hit, Marina pozira pored skupocenog auta u veoma atraktivnom autfitu. Crvenu svilenu haljinu sa šlicem uparila je uz masivne ogrlice sa biserima i izgleda baš svetski. Kako se vama dopada ovo Marinino glamurozno izdanje?

A post shared by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on Dec 23, 2018 at 7:06am PST

Ti si bogat ja sam sama,to je tuzna prica nasa..🤑 #problemibogatasa #dress @biljanatipsarevic #style @__nikolaevna__elena #hair @djukaivanovic #photo @dusanjaukovic

A post shared by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on Dec 23, 2018 at 8:34am PST

A post shared by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on Dec 24, 2018 at 5:00am PST

 BEŽALI U AVIONU OD KARLEUŠE: Dva popularna pevača NAPLJUVALI Jelenu, a onda se DESILO OVO!

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.