TO JE LOŠE PO NAŠE DETE! Tamara Đurić o napadima na njenog bivšeg supruga - Uzdam se u POLICIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 15:19

"TO JE LOŠE PO NAŠE DETE!" Tamara Đurić o napadima na njenog bivšeg supruga - Uzdam se u POLICIJU!

Isteruje pravdu!

Poznata starleta Tamara Đurić uznemirena i besna obrtila se javnosti u svom Instagram lajvu.

Oštro je osudila sve one koji napadaju njenog bivšeg muža, pa objasnila neke stvari.

Od kada je priveden, ne jenjava polemika o poslovima kojima se njen bivši bavi. Mnogi komentarišu da je duboko zagazio u kriminal i da se bavi nedozvoljenim radnjama, kao i da je član takozvane grupe Radojevih "Vračaraca".

Poznato je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se ovaj bivši par rastao u miru, kao i da su ostali prijatelji nakon braka iz kog imaju zajedničko dete.

Zato ne treba čuditi Tamarina osetljivost na sve napade uperene ka ocu njenog deteta.

- Mangupi gradski mafijaju, a zapravo su Instagram kriminalci - zapenila je Đurićeva braneći bivšeg od napada!

- Ja ga poznajem najbolje, znam da nije cinkaroš, ako treba svedočiću na sudu! Znam da nije idealan, ali kriminalac nije, tu nema ni K od kriminala. Sve mi još teže pada, jer znam kako ova nepravda može jako loše uticati na naše dete. Uzdam se da će policija raditi svoj posao - zaključuje starelta.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.