Izvor: Scandal.rs, 08.Apr.2020, 20:44

Sofija Milošević osvojila srca bogatih sportista! OVO su sve njene ljubavi – teniseri, fudbaleri, vaterpolisti!

Međutim, pre Luke, manekena je imala priličo buran ljubavni život sa raznim poznatim imenima iz sveta sporta.

Na primer, mediji prenose da je Sofija Milošević bila u vezi sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem koji je  za njihov sedmodnevni odmor potrošio čak 6.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

PROČITAJTE JOŠ: >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Veljko Ražnatović objavio fotku sa trudnom Bogdanom – Uputili snažnu poruku iz izolacije!

PROČITAJTE JOŠ: „Bolnice su pune, otkazan mi je let za povratak!“ Srpski pevač u žarištu korone – Otkrio kroz kakav pakao prolazi!

Potom je dovođena u vezu sa teniserom Viktorom Troickim, sa kojim se često pojavljivala u javnosti. Navodno je ova ljubav pukla jer Sofija Milošević nije mogla da bude u vezi na daljinu.

Nakon Viktora, njeno srce je osvojio Filip Živojinović, sa kojim je bila godinu dana u vezi. Manekenka je isticala da kod njega voli što ima manire i što zna šta želi u životu. Oni su se čak i verili, ali se ubrzo ljubav ugasila.

Paparazzi throwback📸 @fashionnova fashionnovapartner 💓

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Apr 1, 2020 at 11:07am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sofija Milošević osvojila srca bogatih sportista! OVO su sve njene ljubavi – teniseri, fudbaleri, vaterpolisti!

Izvor: Svet, 09.Apr.2020, 13:06

VIP RadarRajko Ristić.The post Sofija Milošević osvojila srca bogatih sportista! OVO su sve njene ljubavi – teniseri, fudbaleri, vaterpolisti! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.