RAT NA INSTAGRAMU SE NASTAVLJA: Nakon Sanjinog odgovora, usledila PALJBA sa Vladimirove strane! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT NA INSTAGRAMU SE NASTAVLJA: Nakon Sanjinog odgovora, usledila PALJBA sa Vladimirove strane! (FOTO)

Prozvao Staniju?

Bivši zadrugar Vladimir Tomović, učestvovao je u emisiji "Narod pita" i tom prilikom je žestoko isprozivao neke od svojih bivši cimera iz Imaginarijuma. U jednom od intervjua je izneo niz prozivki na račun bivše devojke Stanije Dobrojević i zadrugarke Sanje Stanković, nazivajući ih "plastičnim".

Sanja mu je odgovorila na ove prozivke na svom Instagram profilu.

- Dragi moj Vladimire, verovatno si navikao na plastiku, pa ne znaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da prepoznaš prirodu. Ja nemam nijednu plastičnu operaciju. Možeš i da proveriš ako mi ne veruješ tj. ako Matora odobri - napisala je Sanja.

Lep provod, divni ljudi i prelep grad. 😊 #sarajevo

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Aug 3, 2019 at 2:32am PDT

Vladimir joj je odgovorio:

- Draga moja Sanja, svaka čast ako nemaš, neću proveravati, verujem na reč. Navikao sam ja na prirodu, ali mi se ponekad omakne neka plastična kesa. Živa bila, sve najbolje - napisao je Vladimir.

Da li je ovom prozivkom "plastična kesa" aludirao na Staniju, s obzirom na to da je više puta istakao da je sva od plastike, ili je nešto drugo želeo da poruči, to samo on zna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.