Podigao Majami na noge: Publika se poklonila Novaku Đokoviću! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Mar.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podigao Majami na noge: Publika se poklonila Novaku Đokoviću! VIDEO

Novak Đoković noćas se plasirao u četvrto kolo Mastersa u Majamiju, ali je tokom jednog poteza publiku koja je pratila meč, bukvalno podigao na noge.

Najbolji teniser sveta noćas je u trećem kolu turnira u Majamiju savladao Britanca Kajla Edmunda rezultatom 2:0, a iako meč nije bio previše uzbudljiv jer je Novak dominirao, neki njegovi potezi publiku su ostavljali bez daha. Tokom jednog poena bukvalno ih je podigao na noge, kada je lopticu uhvatio tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je raširio levi džep šortsa. Ovakav šampionski gest fenomenalnog Đokovića,  izazvao je opšte oduševljenje i ovacije.

Novak će u četvrtom kolu igrati protiv tenisera iz Portugala, Žoao Souse.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.