Nju je Bastijan Švajnštajger ostavio zbog Ane! FOTO

Izvor: Svet plus, 12.Jul.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nju je Bastijan Švajnštajger ostavio zbog Ane! FOTO

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger venčali su se danas u Veneciji, a zbog nje je fudbaler ostavio manenekenku Saru Brander koja je smatra najlepšom Nemicom!

Srpska teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštajger danas su se jednom drugom zakleli na večnu ljubav u Veneciji. Par je u vezi dve godine, a upravo zbog nje je fudbaler ostavio svoju tadašnju devojku. Naime, Bastijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se zabavljao sa manekenkom Sarom Brander, koje se smatra jednom od najlepših žena u Nemačkoj. Njih dvoje su započeli romansu još 2007. godine i bili zajedno do 2014. godine, kada su se Ana i Bastijan upoznali. I pre nego što je zvanično objavljeno da su zajedno, pisalo se o tome da je veza fudbalera i manekenke na klimavim nogama, a brzo nakon toga Ana i on su viđeni u Njujorku.

Bastian and Sarah #BastianSchweinsteiger #SarahBrandner #Germany #love #Couple #kiss #Soccer #Futbol #Cute #Beautiful #look #passion

A photo posted by ⚽Soccer Passion⚽ (@nacion_del_futbol) on Jul 1, 2015 at 3:35pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Poznati čestitali Ani Ivanović i Bastijanu Švajnštajgeru na venčanju! FOTO

Izvor: Svet plus, 13.Jul.2016, 00:23

Ana Ivanović i Bastijan Scaron;vajnštajger venčali su se juče u Veneciji, a mnoge poznate ličnosti su im čestitale početak zajedničkog života.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.