Može i bez operacija: Ovako su holivudske dive čuvale svoju lepotu

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može i bez operacija: Ovako su holivudske dive čuvale svoju lepotu

Poznato je da su dive poput Merilin Monro, Rite Hejvort i Odri Hepbern pomno pazile na svoj izgled, a dok su neke koristile klasične trikove koje možemo da primenimo i danas, neke su verovale u pomalo sulude tretmane.

Evo kako kako su se negovale i ulepšavale neke od najpoznatijih filmskih diva svih vremena.

Odri Hepbern

I danas je to lice pojam lepote. Njene oči zavodile su brojne slavne glumce, a kako bi joj koža bila zategnuta i bez podočnjaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << posle buđenja je na njih stavljala kašičice, ohlađene u frižideru, i tako ležala 10-15 minuta.

Džoan Kraford

Ikao je bila seks simbol četvrte decenije prošlog veka, nije verovala u skupe kozmetičke tretmane. Njrn proizvod za lepotu bila je – žvakaća guma! Naime, ona je smatrala da žvakanje sprečava starenje i stvaranje bora.

Merilin Monro

Kultna lepotica imala je neobičan trik za dobar izgled. Na lice je nanosila sloj kreme protiv hemoroida, a zatim i debeli sloj pudera u prahu kako bi dobila savršenu, blistavu kožu. Nažalost, zbog toga su sitne dlačice na njenom licu vremenompoprimile narandžastu boju.

Rita Hejvort

Glumica za kojom su uzdisali milioni nije podnosila neuredan izgled kod žena. Njeni karmini uvek su morali da budu iste nijanse kao i lakovi za nokte, pa bez sklada na noktima i usnama nije ni izlazila iz kuće.

Bet Dejvis

Kažu da je izmislila stavljanja krastavaca na lice. Svako jutro je na oči stavljala dve kriške hladnog krastavca, a preko noći na područje oko očiju nanosila je i petrolej?!

Marlen Ditrih

Mnogo je pazila na izgled, a najviše pažnje poklanjala je obrvama. Prvo ih je brijala, a zatim iscrtavala olovkom u tankom luku. Nikad nije nanosila maskaru na donje trepavice jer je smatrala da našminkane donje trepavice bacaju ružnu senku.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neobični trikovi za lepotu koje su koristile holivudske dive

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Jul.2015

Jeste li se ikad pitale kakve su proizvode za lepotu koristile glumice iz zlatnog doba Holivuda? Poznato je da su dive poput Merilin, Rite i Odri pomno pazile na svoj izgled, a dok su neke koristile klasične trikove koje možemo primeniti i danas, neke su verovale u pomalo sulude beauty tretmane....

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.