Marko Jarić: U Ameriku se vraćam zbog porodice!

Izvor: Poznati.info, 08.Okt.2012, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jarić: U Ameriku se vraćam zbog porodice!

Marko Jarić tvrdi da novac ne igra presudnu ulogu u odabiru novog kluba i da se u NBA vraća isključivo zbog – deteta. Naš bivši reprezentativac uskoro bi trebalo i zvanično da potpiše ugovor sa Čikago Bulsima.

“I ovog leta sam imao dosta ponuda iz Evrope, ali uvek moram da svoju porodicu stavim u prvi plan. Rodilo mi se drugo dete i ne možemo više toliko često da putujemo iz Evrope u Ameriku i nazad. Zbog toga sam odbio mnoge dobre ponude. Nadam se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ću se izboriti za ugovor sa Čikagom”, izjavio je Jarić.

Naš bivši reprezentativac je prethodne tri godine proveo u Evropi, igrajući za Real Madrid i Montepaski Sijenu, a nedavno je postao otac drugog deteta. Njegova supruga, manekenka Adrijana Lima, posle Valentine na svet je donela Sijenu.

Izvor: Alo!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.