MUK U SVEČANOJ SALI! Evo kako su se OPROSTILI od Brajanta na dodeli Gremi nagrada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUK U SVEČANOJ SALI! Evo kako su se OPROSTILI od Brajanta na dodeli Gremi nagrada!

Veliki gubitak!

Najpoznatiji košarkaš na svetu, Kobi Brajant, poginuo je danas u užasnoj nesreći, prilikom pada helikoptera. Sa njim u helikopteru je bila i ćerka trinaestogodišnja ćerka, koja je takođe izgubila život.

Od slavnog sportiste se opraštaju i brojne svetske zvezde, a premijerna ceremonija dodele ovogodišnjihh Gremi nagrada, koja se održava u Stejpls centru, domu košarkaša Los Anđeles Lejkersa, timu u kojem je Kobi proveo celu svoju karijeru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počela je minutom ćutanja za Brajanta.

 - Kao što svi znate, izgubili su Kobija Brajanta u tragičnoj helikopterskoj nesreći danas. Pošto je ovo njegov dom (Stejpls centar), molim vas da mi se pridružite u momentu ćutnje - rekao je Mejson Džunior, a onda su svi u Stejpls centru odali poštu preminuloj košarkaškoj legendi.

the grammys honoring kobe bryant at the premiere show pic.twitter.com/W3WBR8NQyN

— mike (@mikeyswrld) January 26, 2020

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.