IVAN GAVRILOVIĆ KUPUJE STVARI ZA DETE? Nije krio RADOST kada je OTKRIO, te je i ZAPEVAO od SREĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 11:33

IVAN GAVRILOVIĆ KUPUJE STVARI ZA DETE? Nije krio RADOST kada je OTKRIO, te je i ZAPEVAO od SREĆE

Osvanuo snimak iz prodavnice igračaka.

Ivan Gavrilović uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Milijanom Bogdanović. Ljubav ga je očigledno podmladila jer stalno kači fotke na kojima je nasmejan i gde se veseli poput zaljubljenog mladića.

Sada je poznati denser na društvenoj mreži Instagram podelio kako se nalazi u odeljku igračaka neke prodavnice. On u turskom sedu drži dečji ručni ventilator koji radi na manuelni rad.

Gavrilović nije krio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sreću i bio je veseo poput dečaka, potpuno oduševljen otkrićem ovog neobičnog predmeta, te je i uzviknuo gledajući u kameru: "Pogledajte, ručni manufakturni rad". Toliko je bio veseo da je čak i zapevao na italijanskom jeziku. Nije nam poznato da li je ovu igračku na kraju i kupio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.