Izvor: Scandal.rs, 06.Jul.2020, 12:41

Humanost na delu: Grupa Hurricane će sav prihod od nove pesme donirati Fondaciji Novak Đoković!

Članice grupe Hurricane još jednom su pokazale da su spremne da pomognu kad treba. Naime, devojke su odlučile da sav prihod koji ostvari njihova nova pesma doniraju Fondaciji Novak Đoković. DEVOJKE VELIKOG SRCA! ,,Nakon novonastale situacije sa virusom COVID 19, vanrednog stanja koje se uvodi u sve više gradova i opština, i svih pratećih problema grupa The post Humanost na delu: Grupa Hurricane će sav prihod od nove pesme donirati Fondaciji Novak Đoković! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Grupa Hurricane za B92.net o saradnji sa Novakom kojoj tapše cela Srbija: "Uradile smo pravu stvar"

Izvor: B92, 06.Jul.2020

Nakon novonastale situacije sa virusom kovid-19, vanrednog stanja koje se uvodi u sve više gradova i opština, i svih pratećih problema grupa "Hurricane" odlučila je da sav svoj deo prihoda koji će da ostvari pesma "Tuturutu" na platformi YouTube i putem digitalne distribucije donira Fondaciji Novak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.